Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
    Да ме извиняват критиците, ама колата си е много хубава!
    +1

Аз на критиците им се извинявам от бая време, ама точно на тия последните снимки наистина изглежда много добре
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Тая кола ще изглежда много добре на фона на моя гараж

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
        Тая кола ще изглежда много добре на фона на моя гараж
        Ете това е !!!
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Я първо да я видим на живо, пък тогава я плюйте, да не се окаже, че ще обере симпатиите като се появи по улиците.
          На мен лично (особенно на фона на 147 преди фейслифта) Джулиета ми допада, но за повече коментари като се появи и у нас
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
            Да ме извиняват критиците, ама колата си е много хубава!
            Да определено е истински бонбон Наистина е много красива!
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ...
              Last edited by pooh; d.m.y г., 12:21.

Comment

• Еми цената която е неофициална е добра според мене само официалната да не стане малко(много) по-висока . Иначе колата е страхотна и със сигурност ще отида до шоурума в Бургас като дойде. нз за гаража на колегата как ще стой ама пред моя блок ще се впиши идеално
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Ако това са цените, не са лоши. Предвид, че не са много различни от тези на Браво 150к.с., и че това все пак е алфа...
                  alfa romeo 166 2.0TS facelift ex
                  fiat bravo t-jet 150hp
                  alfa romeo 156 2.5 V6 190hp ex

Comment

• страшна е !!
                    Mercedes C 200 compressor

Comment

• Още пет дни остават докато открият изложението и видим новата Alfa Romeo. Почнали са да подреждат колите дори.

http://www.salon-auto.ch/scripts/webcam/webcam1.html
                      http://www.salon-auto.ch/scripts/webcam/webcam2.html
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• До тук много добре! Със сигурност има голям напредък от 147-цата като ускорение .. 1.4-то 170 коня ще е шедьовър дано и разхода да е приличен!.. Данните спрямо другите автомобили са на ниво , но все пак от изброените по горе само голф-а е по новичък , .. интериора е страшен , много е хубав, само 1750 тби-то ми се струва като ускорение е по слабичко от 147-цата като се има на предвит, че гта-то е 250 коня и до 100 е 6.3 явно тези 15 коня повече са си сила ..

Comment

• тея наред са ли ?!27 хил. евро

е WTF майна ?!
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от eskaliburg Покажи съобщение
                            До тук много добре! Със сигурност има голям напредък от 147-цата като ускорение .. 1.4-то 170 коня ще е шедьовър дано и разхода да е приличен!.. Данните спрямо другите автомобили са на ниво , но все пак от изброените по горе само голф-а е по новичък , .. интериора е страшен , много е хубав, само 1750 тби-то ми се струва като ускорение е по слабичко от 147-цата като се има на предвит, че гта-то е 250 коня и до 100 е 6.3 явно тези 15 коня повече са си сила ..
                            Тез 15 коня на 147 са от V-образен мотор с малко повече цилидри от 1750 ТБи-то... Пък и 147-цата вероятно е по-лека

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            тея наред са ли ?!27 хил. евро

е WTF майна ?!
                            Е... 10-ина хилки е по-скъпа от аналогичен голф, ама без пари пък ли да я раздаваме
                            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• 10 хилки повече от Голфа и 1:10 съотношение в продажбите, това ще се получи...Че те и търсят колкото за модела си в по-горният клас - 159?!? Хем искат да продават повече коли, хем ги пускат на ебати цените?!?
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Еми просто не могат да ги пускат на по-ниски цени, ако не продават повече, малко е Параграф 22...

П.П. Някой да изкача със снимките от автосалона, отвориха го. Или примиерата не е днес?
                                Last edited by DerMeister; d.m.y г., 09:55.
                                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                                Mazda 6 2.3 2005
                                sigpic

Comment

Working...
                                X